Over Vin d’Anvers

Uw wijnspecialist voor horeca en particulieren

Vin d’Anvers is een wijnhandel in Weelde die zich richt op horeca en particuliere verkoop. Zaakvoerder Glenn van Gils heeft op 1 oktober 2018 Vin d’Anvers opgericht. Alle wijnen in het assortiment van Vin d’Anvers worden zorgvuldig geselecteerd. Het assortiment telt meer dan 150 unieke en kwalitatieve wijnen afkomstig van eerlijke wijnboeren van over de hele wereld.

Zaakvoerder, Glenn van Gils

“Wat begon als een droom is uitgepakt tot een specialistische wijnhandel. Met Vin d’Anvers probeer ik het verschil te maken door service te bieden, te gaan voor de beste kwaliteit en de laatste trends te volgen op het gebied van wijnen. Ik nodig u uit om samen met mij uw passie voor wijn te ontdekken. Of u nu een grote liefhebber bent of graag een glas drinkt in uw vrije tijd, voor iedere wijndrinker valt er nog genoeg te ontdekken!”

Ontdek, proef en geniet! Vin d’Anvers deelt uw passie voor wijn.

Horeca wijnleverancier

Het assortiment van Vin d’Anvers is afgestemd op de wensen van de horeca. Diverse huiswijnen en suggestiewijnen van over de hele wereld maken samen een unieke wijnkaart voor uw horecagelegenheid.

Magazijn en online webshop

Vin d’Anvers heeft een magazijn in Weelde, hier kunt u op afspraak wijn komen afhalen. Daarnaast is het ook mogelijk om online wijn te bestellen via de webshop van Vin d’Anvers.

Welvaartstraat 1A, 2381 Weelde (België)