Klantenservice

Hoe kan ik bestellen?

U kunt gemakkelijk online wijnen bestellen door de gewenste producten in het winkelmandje te plaatsen. Vervolgens vult u de nodige gegevens in en kiest u voor ophalen, leveren of bezorgen. Daarna kunt u afrekenen met Bancontact of iDeal.


Ophalen, bezorgen en verzenden

Wanneer u een bestelling plaatst kunt u kiezen uit ophalen, bezorgen of verzenden.

Ophalen
Op afspraak kunt u de bestelling ophalen bij Vin d’Anvers op het volgende adres: Welvaartstraat 1A, 2381 Weelde. Wij zijn alleen geopend op afspraak. Na het bestellen kunt u contact opnemen om een afspraak te maken.

Bezorgen
Vin d’Anvers bezorgt uw bestelling gratis bij u thuis binnen een straal van 20 kilometer in België. Wanneer u uw postcode invult en u valt binnen deze 20 kilometer, dan kunt u kiezen voor de optie bezorgen.

Verzenden
Woont u te ver weg om uw bestelling af te halen of te laten bezorgen? Dan kunt u er voor kiezen om de wijnen per post te laten versturen in België. Wij verzenden uw bestelling vanaf 6 flessen, combineren is hierbij mogelijk. De verzendkosten van 6 tot 18 flessen zijn €5,-. Bestelt u meer dan 18 flessen? Dan is de verzending gratis!


Levertijden

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 48 uur bezorgd of verzonden.


Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u een andere vraag of komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan direct contact op met Glenn van Vin d’Anvers. Hij helpt u graag!

Info@vindanvers.be
+32 (0)476 48 21 49